ŠTO JE PLAZMA?

Plazma (od starogrčkog πλάσμα, plasma što znači “oblikovana tvar”),
1927. godine dobitnik Nobelove nagrade Irving Langmuir inače pionir znanstvenog proučavanja ioniziranog plina dodjeljuje ovom stanju naziv „plasma”.
Koliko je nama poznato, materija u prirodi općenito postoji u tri stanja. Kada se kruto stanje dovoljno zagrije da toplinsko gibanje atoma razbije strukturu kristalne rešetke, obično se formira tekućina. Kada se tekućina dovoljno zagrije da atomi ispare s površine brže nego što se kondenziraju, nastaje plin. Kada se plin dovoljno zagrije ( 𝑇 > 100 000 ℃ ) da se atomi sudaraju jedan s drugim i odbacuju svoje elektrone i u tom procesu nastaje mješavina iona, elektrona i neutralnih atoma. To se zove plazma ili “četvrto agregatno stanje”.

DJELOVANJE

ANGELORE GOLD STANDARD PROFESIONAL PLAZMA PEN

Terapija plazma fibroblastima je estetski zahvat koji znatno pomaže u zatezanju i poboljšanju izgleda kože. Postupak koji se temelji na visoko energetskoj aktivnosti za stvaranje procesa sublimacije na koži pomoću kojeg se pokreću određeni mehanizmi regeneracije kože. Tretman predstavlja nekirurško zatezanje kože koji je popularna metoda zbog svog neinvazivnog pristupa i kraćeg razdoblja oporavka u usporedbi s kirurškom opcijom. Estetski kirurzi često predlažu ovaj tretman kao alternativu laserskim, injektibilnim ili kirurškim zahvatima zbog vremena oporavka.
Osim regenerativnih mehanizama koji se potiču tretmanom, postiže se i uklanjanje viška kože tretiranog područja , što rezultira zatezanjem i njezinim skupljanjem. U dubljim slojevima kože događaju se složeniji procesi podizanja prirodne razine kolagena, hijaluronske kiseline i fibronektina potrebnih za zategnutu i mladenačku kožu.
Nedvojbeno jedini tretman izvan plastične kirurgije koji se može sigurno izvesti na određenim dijelovima tijela uključujući (nekirurška blefaroplastika, zatezanje lica, zatezanje vrata, zatezanje natkoljenice, ruku i kože trbuha).

Angelore Plasma Pen - APP

Hladna plazma – cold top

Cold Plasma cilja na bezbolno iniciranje aktivnih sastojaka u dermis posebnom tehnologijom provodnika i aktivatora. Svojim djelovanje na aplicirani proizvod u vidu seruma/koncentrata, postiže se maksimalna učinkovitost i rezultat tretmana. Ciljano izabranim proizvodom ovisno o tipu i stanju kože postižemo bolje i kvalitetnije rezultate u rješavanju određene problematike. Sistemom otvaranja kože omogućuje se penetracija aktivnih sastojaka, visoke permeabilnosti poput vitamina, antioksidansa, peptida ili hijaluronske kiseline koji u dubljim slojevima oslobađaju svoj potencijali.

Jedinstven je upravo iz razloga što se BB GLOW serum s pigmentima aplicira na kožu plazma tehnologijom bez primjene iglica (microneedling ).

Angelore Plasma Pen - PPAE

Akne – Roof top

Tretman koji riješava probleme problematične i nečiste kože sklone upalama. Primjena kod stanja kože s aknama, pustulama, papulama i pojave cističnih lojnica, vrlo učinkovito smanjuje njihovu pojavu i mogućnost širenja neželjenih infekcija na zdravo tkivo. Njegov protuupalni učinak na kožu postiže se antimikrobnim i antifugalnim djelovanjem snage plasme s kojim se pospješuje zacijeljivanje i dezinfekcija kože. Primjenom neposredno nakon tretmana čišćenja kože spriječava se pojava neželjenih upala i daljnje infekcije na koži.

Angelore Plasma Pen - APP

Pixel Lifting – edgy quad

Piramidalni nastavak koji predstavlja alternativu invazivnijoj metodi fibroblast plasma tretmana s naglaskom na mogućnosti postizanja efekta mehaničkog pilinga (kozmetičke mikrodermoabrazije). Mehanizam plasme putem više malih piramidalnih vršića uklanja rožnate nakupine mrtvih stanica, sužava proširene pore, ujednačava izgled i njezinu strukturu. Osim trenutnog efekta putem mehanizma energije u dubljim slojevima postiže se proces kolageneze te spriječava njezine degradacija.

Hladna plazma – cold top - BB GLOW

Liquid BB Glow djeluje s kombiniranim aktivnim sastojcima, npr. hijaluronom, vitaminima, reflektirajućim i potpuno prirodnim pigmentima koji njeguju kožu i čine je sjajnom. Naši prirodni pigmenti prilikom apliciranja plasma tehnologijom u dublje slojeve kože ravnomjerno raspoređuje melanin u koži. Kod stanja hiperpigmentacija razgrađuju se postojeće nakupine melanocitnih stanica, što rezultira efektom posvjetljivanja i ujednačavanja tena.

Angelore Plasma Pen - PPAE

Thermolift tretman – simply round

Thermolift je jedinstven tretman koji može poboljšati stanje opuštene kože, dajući glatkiji i mlađi izgled. Učinkom topline plasma tehnologije stimulira se stvaranje novog kolagena i daje tonus već postojećem kolagenu s ciljem ponovnog definiranja padajućih kontura lica. Iznimno nježan, ugodan I učinkovit tretman kada želite usporiti procese starenja koži, poboljšati strukturu i njezinu kvalitetu.

PRIMJENA NA KOŽI

Zahvaljujući svestranoj primjeni plasma penom tretiramo problematiku vezanu za razne probleme s naglaskom na estetska rješenja.

• Incizija benignih izraslina na koži, bez opasnosti od oštećenja okolne kože.
• Baktericidno i fungicidno djelovanje pomaže pri sigurnijem zacjeljivanju tretiranog područja.
• Nekirurško podizanje gornjih i zatezanje donjih kapaka
• Tretiranje dubokih i plitkih bora – okoloočne, nazolabijalne, marionetske, mrštilice…
• Uklanjanje atrofičnih i hipertrofičnih ožiljaka (od akni, strije…)
• Uklanjanje benignih tvorbi iznad razine kože (fibromi, bradavice, keratoze).
• Uklanjanje hiperpigmentacija, staračkih pjega.
• Podizanje i zatezanje kože vrata i natkoljenice.

lori-prijelori-poslje
lice-1lice-2

Ožiljci od akni
-

Pomlađivanje strukture kože na obrazima
-

Ksantelazme na donjim kapcima prije i nakon samo jednog tretmana

Pomlađivanje i zatezanje kože gornjih i donjih kapaka prije

Mjesec dana nakon tretmana

Zatezanje kože trbuha prije i nakon tretmana

Zatezanje kože oko ušiju prije, odmah nakon tretmana i nakon 7 dana