page_usne_header_004

Usne – senzualnost svake žene

Žene obožavaju ruževe jer nam daju taj privid savršenih usana. Ipak, nošenje ruža zna biti čista gnjavaža!

Žene obožavaju ruževe jer nam daju taj privid savršenih usana. Ipak, nošenje ruža zna biti čista gnjavaža! Nerijetko se otopi oko usana, završi na zubima, hrani, priboru, pa i usnama vašeg dragog… Naravno, nudimo rješenje; Certificirani LONG-TIME-LINER® Linergist® će vam pomoći da dobijete besprijekorne usne i da zauvijek odbacite ruž i olovku za usne!

S LONG-TIME-LINER® Make- up-om prvo biramo boju iz palete koja uključuje tonove od onih prirodnih pa sve do najmodernijih nijansi koje se prilagođavaju vašem tenu. Nakon iscrtavanja usana u dogovoru s vama započinjemo mikropigmentiranje vaših usnica.

Pokreni video

Recite zbogom ruževima!

LONG-TIME-LINER® Make up metoda uz pomoć “full-lip-shading” tehnike kojom pigmentiramo dvije trećine usnica kao rezultat vašim će usnama dati besprijekornu punoću i savršen izgled što je san svake žene.

Long Time Liner pigmenti su mineralnog i organskog podrijetla, proizvedeni su u njemačkim laboratorijima i podliježu najstrožim zakonodavnim propisima EU. Pigmenti su visoko sigurni za ljudsko zdravlje, te se s kožom stapaju veoma prirodno, puderasto i ne izazivaju alergijske reakcije.

  • Mikropigmentacijski zahvat uključuje dva tretmana u razmaku 15 do 30 dana te ukoliko je potrebno i finalnu korekciju. Tretman mikropigmentacije traje do 3 sata, dok postupak za korekciju je vremenski upola kraći.
  • Postojanost Long-Time-Liner trajne šminke je u prosjeku od 3 do 5 godina. (ovisno o metabolizmu kože pojedine klijentice).
  • Kada trajna šminka izblijedi, radi se samo tretman osvježenja.
  • Prirodni mineralni pigmenti potpuno su sigurni, podliježu strogim kontrolama i ne izazivaju alergijske reakcije.
  • Vrhunski izvedena trajna šminka Long-Time-Liner metodom uvijek poštuje anatomiju lica, podupire prirodnu ljepote klijentice te istovremeno naglašava individualnost!

Iskustva korisnika

Zanima vas mikropigmentacija usana Long Time Linerom?

javite nam se putem kontakt forme ili na broj +385 91 160 4141 !