angelore salon - zagreb gajeva 4

angelore zagreb salon-prijemni pult

COOL MJESTO U ZAGREBU

Štukature, mural, cigla, dizajnerski namještaj i zlatni detalji bili su dobitna kombinacija za uređenje salona o kojem svi pričaju

Izvor: Dom i Dizajn Objavljeno: 01. kolovoz 2023.

Dizajnerica interijera Iva Hirtz iz Studio divinitus pokazala nam je prostor u centru Zagreba, točnije na prvom katu zgrade u Gajevoj 4, kojeg je uredila. Riječ je salonu Angelore koji je prepoznao potrebu za plasiranjem visoko sofisticirane mikropigmentacije na hrvatsko tržište.

Iva Hirtz:
Kada sam prvi put ušla u ovaj prostor, već je bio svježe preuređen, sa novim parketom i upečatljivom ciglom na zidovima. Plan je bio urediti prostor efektno, te uskladiti želje sa postojećim stanjem. Inače, ovo je drugi salon kojeg uređujem za investitoricu Lorenu Rušin. Prvi salon je u Rijeci i taj je uređen u apsolutno drugačijem stilu – govori dizajnerica Iva Hirtz i dodaje kako je prostor organiziran u skladu s potrebama posla koji se tu odvija.

Tako je u ulaznom prostoru smješten pult za doček klijentica (i klijenata) te za naplatu i prodaju kozmetike. Prvi dojam je uvijek važan, tako je puno pažnje pridodano svim detaljima u ovom dijelu. Uz ulaz smještena je ostava/ radna prostorija za zaposlene te sanitarni čvor za goste. Ova ulazna prostorija gleda na dvorišnu stranu, a glavna i najveća prostorija, u kojoj se vrše usluge, gleda na Gajevu. Ta velika prostorija podijeljena je u dvije podjednake zone, svaka sa prozorom te sa prolazom u hodnik.

Vizualno je pregrađena kliznim metalnim okvirom sa ispunom od crnih vertikalnih letvica koje krase i ostatak salona. Na lijevoj strani smještene su tri radne stanice za obavljanje glavne djelatnosti ovog salona. Desni dio od pregrade je dio u kojem se održavaju edukacije, tj. osposobljavanje i licenciranje kadra na području mikropigmentacije (trajne šminke, medicinske mikropigmentacije, popravljanje i prikrivanje loše urađenih prijašnjih pigmentacijskih radova) prema protokolima svjetskog brenda LONG-TIME-LINER® Make up.

Previous slide
Next slide
Cijeli članak pročitajte u Jutarnjem Listu
Angelore Salon - Rijeka