page_korekcije_header_003

Korekcije – kamufliranjem do samopouzdanja!

Osim ukrašavanja lica trajnom šminkom, bavimo se i rješavanjem manjih nedostataka i izdajničkih ožiljaka na koži koje mogu ozbiljno narušiti samopouzdanje.

Jednostavno i bezbolno korigirati se mogu problemi nastali kod estetskih zahvata, vitiligo, alopecija areata, sitni ožiljci na licu i tijelu, loše odrađena trajna šminka, ublažiti problem zečje usne, potamniti prirodno svijetle i neizražene bradavice na grudima te iscrtati bradavice kod rekonstrukcije grudiju.

Tretman korekcije nije bolan jer se koriste anestetici u gelu i kremi koji djeluju lokalno i sprečavaju oticanje i omogućavaju rad bez boli i nelagode. Bitno je napomenuti da je nakon tretmana potrebno tretirano područje mazati antibiotikom u kremi 2-3 dana za redom 2 puta na dan te da se ne smije izlagati suncu i namakati tretirano područje dok god se ono samo ne epitelizira odnosno dok se mikro krastica ne isperuta samostalno.

Long Time Liner pigmenti su mineralnog i organskog podrijetla!

Long Time Liner pigmenti su mineralnog i organskog podrijetla, proizvedeni su u njemačkim laboratorijima i podliježu najstrožim zakonodavnim propisima EU.

Pigmenti su visoko sigurni za ljudsko zdravlje, te se s kožom stapaju veoma prirodno, puderasto i ne izazivaju alergijske reakcije.

Isključivo ovlašteni Elite partneri, koji su završili potrebne edukacijske treninge, mogu se baviti korekcijom, za što je Angelore® izvrstan izbor.

Iskustva korisnika

Zanima vas korekcija mikropigmentacijom?

javite nam se putem kontakt forme ili na broj +385 91 160 4141 !