page_ltlcld_001

Conture®-Liner DUO

„Stvaranje umjetnost preciznim aparatom“

Najnježniji i najprecizniji uređaj na tržištu

LONG-TIME-LINER® Conture®-Liner DUO aparat godinama je nagrađivan kao najbolji na tržištu u kategoriji trajne šminke i sinonim je za visoke standarde kvalitete i mikropreciznosti.

Prednost LONG-TIME-LINER® Conture®-Liner DUO aparata u odnosu na ostale aparate dostupne na tržištu su savršeno podešeni elektronički programi koji omogućuju potpunu kontrolu i brzinu igle, u rasponu od 55 do 70 uboda u sekundi. Ručka aparata omogućava mikropigmentatoru savršenu kontrolu i preciznost zahvaljujući ultra tankoj igli koja se nalazi unutar dizne u koju se kapne pigment. Ultratanki promjer dizne kroz koju prolazi igla omogućava optimalan unos pigmenta pod kožu.

Svi dijelovi ručke aparata koji se koriste tijekom mikropigmentacije izrađeni su od visokokvalitetnog kirurškog čelika i lako se steriliziraju. Aparat ima 4 programa, koji se podešavaju ovisno o ciljanim područjima koja se mikropigmentiraju, kao i mogućnost upotrebe dvije ručke istovremeno.

Nova ručka s “BLU” modulom sada se može koristiti i na LONG-TIME-LINER® Conture®-Liner DUO aparatu. Ručka s “BLU” modulom patentirana je i koristi jednokratne sterilne module s jednom i tri igle. Posebnost ručke je magnetni pogon koji omogućuje savršenu preciznost i unos pigmenta pod kožu bez oštećivanja.

Rad s LONG-TIME-LINER aparatom je odmah prepoznatljiv.

Aparat je potpuno bešuman i mikropigmentatoru omogućuje maksimalnu koncentraciju prilikom izvođenja tretmana, a klijentu potpuno opuštanje.

Pokreni video

Zanima vas mikropigmentacija Long Time Linerom?

Long Time Liner pigmenti su mineralnog i organskog podrijetla, proizvedeni su u njemačkim laboratorijima i podliježu najstrožim zakonodavnim propisima EU.