Mikropigmentacija obrva long time linerom header

Obrve – savršen “okvir” svakog lica

Posljednjih nekoliko godina u fokusu su obrve, čiji se izgled iz sezone u sezonu mijenja, no jedno ostaje: obrve su okvir lica i kao takve moraju biti uredne i dobro oblikovane!

Posljednjih nekoliko godina u fokusu su obrve, čiji se izgled iz sezone u sezonu mijenja, no jedno ostaje: obrve su okvir lica i kao takve moraju biti uredne i dobro oblikovane kako bi naglasile sve prednosti našega lica. Iako je obrve najlakše iscrtati šminkom, nejednake ili vrlo prorijeđene obrve teško je učiniti lijepima i uz najkvalitetnije proizvode. U tom slučaju, LONG-TIME-LINER® Make up je idealno rješenje.

Kontura obrva definira crte i podaruje skladan izgled lica. Luk vaše obrve izražava vaše raspoloženje te vam čak može podariti puno mlađi izgled. Tretman kreće biranjem odgovarajuće boje kojom ćemo iscrtati konture vaših obrva. Kada ste zadovoljni s iscrtanim konturama, LONG-TIME-LINER® Linergista® će nježno stvoriti izgled finih dlačica.

Pokreni video

Long Time Liner pigmenti su mineralnog i organskog podrijetla!

Long Time Liner pigmenti su mineralnog i organskog podrijetla, proizvedeni su u njemačkim laboratorijima i podliježu najstrožim zakonodavnim propisima EU.

Pigmenti su visoko sigurni za ljudsko zdravlje, te se s kožom stapaju veoma prirodno, puderasto i ne izazivaju alergijske reakcije.

  • Mikropigmentacijski zahvat uključuje dva tretmana u razmaku 15 do 30 dana te ukoliko je potrebno i finalnu korekciju. Tretman mikropigmentacije traje do 3 sata, dok postupak za korekciju je vremenski upola kraći.
  • Postojanost Long-Time-Liner trajne šminke je u prosjeku od 1 do 2 godine. (ovisno o metabolizmu kože pojedine klijentice).
  • Kada trajna šminka izblijedi, radi se samo tretman osvježenja.
  • Prirodni mineralni pigmenti potpuno su siguri, podliježu strogim kontrolama i ne izazivaju alergijske reakcije.
  • Vrhunski izvedena trajna šminka Long-Time-Liner metodom uvijek poštuje anatomiju lica, podupire prirodnu ljepote klijentice te istovremeno naglašava individualnost!

Iskustva korisnika

Zanima vas mikropigmentacija obrva Long Time Linerom?

javite nam se putem kontakt forme ili na broj +385 91 160 4141 !