ANGELORE

dobrodošli!

Angelore tvrtka prepoznala je potrebu za plasiranje visoko sofisticirane mikropigmentacije na hrvatsko tržište i postala eksluzivni uvoznik i distributer za njemački brend LONG-TIME-LINER® Conture® Make up koji spada u sam vrh mikropigmentacije u svijetu s tradicijom od preko 30 godina.

U današnje vrijeme kada su estetska kirurgija, dermatologija i kozmetologija u velikom uzletu, u vrijeme kada je imperativ izgledati lijepo, mladoliko i dotjerano potreba mikropigmentacije sve je veća jer postaje njihov sastavni i nezaobilazni dio.

Davanje adekvatnog znanja i osposobljavanje kadrova na polju mikropigmentacije (trajne šminke, medicinske mikropigmentacije, popravljanje i prikrivanje loše urađenih prijašnjih pigmentacijskih radova) omogućit će od sada za hrvatsko tržište tvrtka Angelore, prema protokolima vodećeg svjetskog brenda LONG-TIME-LINER® Conture® Make up, koji zadovoljava najviše kriterije izobrazbe na polju mikropigmentacije uz dobivanje licence.

 

Najveći centar za šminku u Hrvatskoj

Lider u trajnoj šminci!

LONG TIME LINER: Jamstvo kvalitete i sigurosti


Želite li napraviti trajnu šminku? Odaberite Long-Time-Liner® – profesionalni brand trajnog make-upa, prepoznatljiv kao najsigurnija i najpreciznija metoda u svijetu. Izaberite kvalitetu i sigurnost! Long-Time-Liner® – posljednjih 20 godina na tržištu, uvijek broj 1!

TRETMANI TRAJNE ŠMINKE

TRETMAN ZA OČI

Oči su ogledalo duše! I zaista, očima pričamo beskrajno puno priča… Upravo zato, zaista ne volimo kada nam se razmaže maskara ili obriše tuš! No zamislite svijet u kojem imate savršeno naglašene oči i nerazmazane linije na kapcima čak i nakon vježbanja, plivanja ili svakodnevnih aktivnosti? Uz LONG-TIME-LINER® Conture® Make up ovaj san postaje java.
SAZNAJTE VIŠE

TRETMAN ZA OBRVE

Posljednjih nekoliko godina u fokusu su obrve, čiji se izgled iz sezone u sezonu mijenja, no jedno ostaje: obrve su okvir lica i kao takve moraju biti uredne i dobro oblikovane kako bi naglasile sve prednosti našega lica. Iako je obrve najlakše iscrtati šminkom, nejednake ili vrlo prorijeđene obrve teško je učiniti lijepima i uz najkvalitetnije proizvode. U tom slučaju, LONG-TIME-LINER® Conture® Make up je idealno rješenje.
SAZNAJTE VIŠE

TRETMAN ZA USNE

Žene obožavaju ruževe jer nam daju taj privid savršenih usana. Ipak, nošenje ruža zna biti čista gnjavaža! Nerijetko se otopi oko usana, završi na zubima, hrani, priboru, pa i usnama vašeg dragog… Naravno, nudimo rješenje; Certificirani LONG-TIME-LINER® Linergist® će vam pomoći da dobijete besprijekorne usne i da zauvijek odbacite ruž i olovku za usne!
SAZNAJTE VIŠE

iskustva korisnika

Izuzetno sam zadovoljna i sretna što sam preko preporuke došla u stručne ruke Lorene koja je moje muke sa obrvama zaista preuzela na sebe. Besprijekornom preciznošću i smislom za oblik mojem je licu dala totalno drugu notu i hvala joj na tome. Najtoplije preporuke od srca! Hvala Lorena!
Vanja Mamić

LORENA RUŠIN, Elite Linergist®

Po struci mag. oec. više od jednog desetljeća radila je kao regionalni i brand manager u farmaceutskoj industriji na polju ljepote i zdravlja.

Tijekom svog rada plasirala je mnoge brendove s inovatinim anti-age formulama, uvijek s ciljem pružanja potrebnih informacija za pomlađivanje i očuvanja ljepote.

Budući da joj je hobi slikanje i izrada mozaika, odlučila je spojiti svoju umjetničku crtu sa svojim dugogodišnjim iskustvom u kozmetičkoj industriji stvaranjem umjetnosti na licima žena. Imajući u vidu da je mikropigmentacija zapravo dio umjetnosti, ona uz presudan poticaj svoje dugogodišnje prijateljice i mentorice, renomirane hrvatske Linergistice® gospođe Ines Vrdoljak-Mudrić, odlučuje se za adekvatno školovanje i usavršavanje na tom području.

Prepoznala je svoj poziv u radu s vrhunskom trajnom šminkom, koja omogućuje svakoj modernoj ženi besprijekoran i mladenački izgled.

Kao najsofisticiranu metodu koja podupire prirodnu ljepotu svake žene prepoznala je upravo u LONG-TIME-LINER® Conture® Make up metodi.

Svoje vještine u metodi mikropigmentacije usavršila je na Akademiji LONG-TIME-LINER® Conture® Make up u Münchenu, te je postala njihov Elite Linergist®, certificirani trener, i ekskluzivni uvoznik i distributer. Vlasnica je licenci koje možete pogledati na poveznici.

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN ZA MIKROPIGMENTACIJU!

Besplatne konzultacije za nove klijente u prosincu!

kontaktirajte nas!

Nalazimo se u ugodnom mediteranskom ambijentu mirnog dijela grada Rijeke.