[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5276″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Angelore tvrtka prepoznala je potrebu za plasiranje visoko sofisticirane mikropigmentacije na hrvatsko tržište i postala eksluzivni uvoznik i distributer za njemački brend LONG-TIME-LINER® Conture® Make up koji spada u sam vrh mikropigmentacije u svijetu s tradicijom od preko 30 godina.

U današnje vrijeme kada su estetska kirurgija, dermatologija i kozmetologija u velikom uzletu, u vrijeme kada je imperativ izgledati lijepo, mladoliko i dotjerano potreba mikropigmentacije sve je veća jer postaje njihov sastavni i nezaobilazni dio.

Davanje adekvatnog znanja i osposobljavanje kadrova na polju mikropigmentacije (trajne šminke, medicinske mikropigmentacije, popravljanje i prikrivanje loše urađenih prijašnjih pigmentacijskih radova) omogućit će od sada za hrvatsko tržište tvrtka Angelore, prema protokolima vodećeg svjetskog brenda LONG-TIME-LINER® Conture® Make up, koji zadovoljava najviše kriterije izobrazbe na polju mikropigmentacije uz dobivanje licence.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

LORENA RUŠIN, Elite Linergist®

Po struci mag. oec. više od jednog desetljeća radila je kao regionalni i brand manager u farmaceutskoj industriji na polju ljepote i zdravlja.

Tijekom svog rada plasirala je mnoge brendove s inovatinim anti-age formulama, uvijek s ciljem pružanja potrebnih informacija za pomlađivanje i očuvanja ljepote.

Budući da joj je hobi slikanje i izrada mozaika, odlučila je spojiti svoju umjetničku crtu sa svojim dugogodišnjim iskustvom u kozmetičkoj industriji stvaranjem umjetnosti na licima žena. Imajući u vidu da je mikropigmentacija zapravo dio umjetnosti, ona uz presudan poticaj svoje dugogodišnje prijateljice i mentorice, renomirane hrvatske Linergistice® gospođe Ines Vrdoljak-Mudrić, odlučuje se za adekvatno školovanje i usavršavanje na tom području.

Prepoznala je svoj poziv u radu s vrhunskom trajnom šminkom, koja omogućuje svakoj modernoj ženi besprijekoran i mladenački izgled.

Kao najsofisticiranu metodu koja podupire prirodnu ljepotu svake žene prepoznala je upravo u LONG-TIME-LINER® Conture® Make up metodi.

Svoje vještine u metodi mikropigmentacije usavršila je na Akademiji LONG-TIME-LINER® Conture® Make up u Münchenu, te je postala njihov Elite Linergist®, certificirani trener, i ekskluzivni uvoznik i distributer. Vlasnica je licenci koje možete pogledati na poveznici.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]